română | magyar | english


tovább

A 15. évfordulónk alkalmával avattuk fel az új OrtoProfil székházat. Emlékezetessé akartuk tenni ezt a mérföldkőnek számító pillanatot, ezért berendeztünk egy állandó kiállítást, amely kifejezi pácienseink iránti elkötelezettségünket és munkatársaink iránt érzett tiszteletünket. Így született meg a „Gondviselés művészete” koncepciója.
Ezt a fejezetet a kiállítás bemutatásának szenteljük.


2009-ben kért fel a cég vezetősége, egy olyan kiállítotér megtervezésére, amely méltó módon foglalja össze a cég 15 éves történetét. Kívülállóként számtalan sajátos pillanatnak lehettem részese. Betekinthettem a cégarculat mögött tevékenykedő emberek mindennapjaiba, szemtanúja lehettem intim és bizalmi pillanatoknak betegek és a cég szakemberei között. Megismerhettem az emberarcú céget, a csapatot amely működteti és építi ezt az arculatot.
Ez a tapasztalat irányadónak bizonyult a kiállítótér kigondolásában. A kiállítást alkotó elemek egyenként metszetei a 15 évre visszatekintő múltnak, metaforái néhány kiemelt fontosságú pillanatnak, jelképei a cég és a céget alkotó emberek elkötelezettségének a szakmájuk és a pácienseik mellett.”
Filep Szilárd, designer.


Fedezze fel az OrtoProfil világát bemutató  „A gonviselés művészete” címet viselő állandó kiállításunkat.
 


Megvalósítottuk

Fedezze fel egy virtuális körséta alkalmával, hogy mi valósult meg a tervekből
tovább

Cégünk története

Cégünk 2010-ben ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Íme történelmünk főbb állomásai.
tovább
© Copyright OrtoProfil 2012
un design manufactor